Headerbild

Summerplay 7-9 juni, Pickleball

Summerplay - Delta i 3 klasser o betala för 2! Skinny singel, dubbel och mixed

Vi bjuder in till vår årliga försommarturnering Summerplay, en turnering för både nya och mer rutinerade pickleballspelare!
GARANTERAT minst 3 matcher och i bjuder in i 2 st nivåklasser, Blå och Röd (mer info längre ner)

Turneringen kommer att spelas i Gumshallen 7-9 juni 2024.
Detta är en rolig avslutning av vårterminen och både nya samt "gamla" spelare hälsas välkomna till en rolig dag med flera härliga pickleballmatcher!
Mer info om arrangemanget hittas du nedan (under bilden).

Format

 • Fredag: Skinny Singel (spelstart 15:00)

 • Lördag: Herr och damdubbel (spelstart 10:00)

 • Söndag: Mixed (spelstart 10:00)

 • Gruppspel i 2 game med klassisk räkning först till 11 poäng

 • De främsta lagen går till slutspel. först till 2 vunna game till 11 poäng

 • Röda klass = vana spelare (3,0 och uppåt) , Blå klass : nyare spelare (max rating 3,0)

Anmälan
För att delta i Summerplay 7-9 juni 2024 krävs att en anmälan. Ni kan anmäla spelare/lag genom att maila Korpens kansli via info@korpen-nykoping.se eller via Gumshallens reception.
Vid anmälan behöver ni uppge följande uppgifter.
Lagnamn, kontaktperson, kontaktpersons mailadress, telefonnummer och postadress. Meddela också om ni önskar spela i röd eller blå klass (
Röda klass = vana spelare, Blå klass : nyare spelare).

Anmälan är öppen så länge det finns platser kvar att boka men stängs sedan senast 25 maj 2024. Vi rekommenderar att ni bokar in ert lags plats så snart som möjligt då det är risk att arrangemanget blir fullbokat.

Om/när arrangemanget blir fullbokad finns möjligheten att ställa sig på en reservlista. För att anmäla sig till reservlistan maila till: info@korpen-nykoping.se

Vi kommer skicka ut en bekräftelse på er anmälan, både för tävlingen men också på en eventuell reservplats, via mail till kontaktpersonen.

Deltagare
Summerplay välkomnar deltagare till både Blå och Röd klass. Lagen har själva möjlighet att önska vilken klass dom vill delta i men arrangör förbehåller sig rätten att justera klass för att främja fair play och roliga matcher.

Turneringen är öppen för spelare födda -10 eller tidigare

Deltagaravgift
Röd klass: 275.-/person
Blå klass: 275:-/person
(max rating 3,0)

Delta i 3 klasser, både Skinny Singel, Dubbel och Mix o betala för 2!

Er anmälan är godkänd när samtliga spelares deltagaravgift är erlagd vilket ska ske senast sista anmälningsdatum. Anmälan är bindande när betalning är genomförd.

Byte av spelare vid sjukdom/skada
Byte av spelare får ske i båda klasserna. Förutsättningen för utbyte är dock att den aktuella spelaren är kvalificerad för den aktuella klassen.

Kontakta arrangören via info@korpen-nykoping.se gällande eventuellt byte av spelare.

Speltider
Slutgiltigt spelprogram presenteras under vecka 22/23 -24.
Preliminär starttid är 15:00 för Skinny singel och 10:00 för övriga. Sluttiden kommer påverkas av antal deltagare. Alla lag garanteras 3 matcher.
Hallen kommer vara öppen från klockan 09:30 och alla deltagare behöver checka in senast 09:45 (14:45 för Skinny Singel) för att ta del av information och upplägg.

Spelplats
Allt spel kommer att ske i Gumshallen, Gumbackevägen 2, 611 38 Nyköping
För vägbeskrivning till Gumshallen,
klicka här.

I anläggningen finns tillgång till omklädningsrum, duschrum, toaletter och caféteria.
Anläggningen har utrustning för HLR. Material för omplåstring av lättare sårskador ska var och en ha med sig men finns även i receptionen vid behov. Om nödsituation uppstår larma 112.

Boll
Officiell tävlingsboll är Penn 26 Indoor, färg: röd.

Matchboll tillhandahålls av arrangören och hämtas ut från huvudsekretariatet. Efter avslutad match lämnas använd boll tillbaka till sekretariatet. 

Regler
Under turneringen gäller IFP 23/24 regelbok med undantag för poängräkning, speltider och time out.

Fair Play - Uppträdande under match
Turneringen ska genomsyras av FAIR PLAY och god stämning. Vår målsättning är att alla som deltagit ska känna att man varit delaktig och framförallt haft roligt!

 • Deltagarna kommer själva att ansvara för att fair play gäller i samband med matcherna.

 • Varje spelare/par är ansvarig att enligt FAIR PLAY döma sin planhalva av banan. Är man på något sätt osäker eller tveksam till om bollen på ens egna planhalva är inne eller ute ska man döma till sin(a) motståndarens fördel.

 • Lagen kommer att hjälpas åt att döma kökslinjen.

.Let - omspel av poäng

Let betyder att spelet bryts och startar om igen med de poäng som spelarna/lagen hade innan spelet bröts. Det finns ett fåtal tillfällen då let används.

 • Så fort en boll kommer in från en närliggande bana ska spelet avbrytas och det spelas LET dvs spelet startar om med de poäng lagen hade innan bollen från en annan bana kom in.

 • Om bollen går över nät och träffar den horisontella bommen eller alla delar av foten till mittstolpen och/eller fastnar på mellan dessa och nätet på nätet. Så spelas LET.

Spelformat
Seriespel där alla möter alla inom gruppen. Utifrån varje matchs individuella resultat sammanställs en tabell.

Personuppgifter
Vi använder dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR för att kunna administrera anmälan, hantera resultat och tillhandahålla resultatlistor. Dina personuppgifter så som namn, hemort, resultat, fotografier och tv-inspelningar i vilka du förekommer, kan komma att publiceras på internet och i tidningar.

Vid frågor om personuppgifter är du välkommen att kontakta Korpens kansli via info@korpen-nykoping.se

Logi
Är ert lag i behov av logi i anslutning till tävlingen rekommenderar vi Good Morning Hotel i Nyköping. Hotellet är beläget ca 50 meter ifrån hallen.

Välkomna med er anmälan!

Adress

Korpen Nyköping Gumsbackevägen 2 61138 Nyköping

Kontakt

KORPEN NYKÖPING Tel: 0155-450 953 E-post: info@korpen-nykoping.se GUMSHALLEN Tel: 0155-450 950 E-post: info@gumshallen.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Läs mer om Medlemsavgift

Vår Motionshall i Nyköping

Kolla in klipp från vår YouTube