Headerbild

GRATTIS AGNETA JANSSON som vann storvinsten i Cykelorienteringen 2024

2024-09-24 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Årets Cykelorientering, den 9:e i ordningen, är nu slutförd och i slutdragningen blev Agneta Jansson den lyckliga vinnaren av 1 500 kr. Agneta har deltagit i Cykelorienteringen flera säsonger o även vunnit några småvinster under åren. Hon ser även fram emot kommande cykelorienteringar.
Övriga lottade vinnare i slutdragningen blev Katarina Pörn, Erik Sjöqvist, Nathalie Kågemalm, Jan Åke Fjell och Tomas Wallin som har var sin lott att hämta i Gumshallens reception.
Vi Gratulerar alla lottade vinnarna!

Säsongen 2024 har under långa perioder verkligen bjudit på fantastiskt Cykelväder och många har tagit chansen att delta i årets Cykelorientering.
Vi tackar alla som deltagit och hälsat väl mött till nästa år igen (start i maj) och står lyckan dig bi så kanske det är du som har turen att nästa år, förutom den fantastiska Cykelupplevelsen, även blir en av många lottade vinnare som dras under perioden. Välkomna..

Vi tar tacksamt emot synpunkter och förslag på ändringar eller det som varit bra inför nästa års Cykelorientering. Skicka via vår mail info@korpen-nykoping.se

Ha en fortsatt fin Cykelhöst
Hälsningar Korpen Nyköping

Adress

Korpen Nyköping Gumsbackevägen 2 61138 Nyköping

Kontakt

KORPEN NYKÖPING Tel: 0155-450 953 E-post: info@korpen-nykoping.se GUMSHALLEN Tel: 0155-450 950 E-post: info@gumshallen.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Läs mer om Medlemsavgift

Vår Motionshall i Nyköping

Kolla in klipp från vår YouTube