Headerbild

NPF Röris för Barn 6-10 år

2024-03-26 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi är glada att meddela att vi nu introducerar NPF Röris för barn i åldern 6-10 år. Vår främsta målsättning är att främja välmående, självförtroende och fysisk aktivitet utan att lägga krav eller betona prestation.

NPF Röris är ett särskilt anpassat träningsprogram som integrerar rörelse, lek och social interaktion. Det är utformat för att passa barn med olika former av NPF, inklusive ADHD, autism och liknande tillstånd.
Genom att använda en kombination av lekfulla övningar och strukturerade aktiviteter, syftar NPF Röris till att främja motorisk utveckling, samarbete och självkänsla.

Vi tror på att varje barn är unikt och har olika styrkor och utmaningar. Genom att erbjuda en träningsmiljö utan prestationskrav strävar vi efter att skapa en plats där barn kan känna sig accepterade och uppmuntrade att utforska sin potential. Vi värdesätter samarbete, empati och glädje i varje steg av barnets utveckling.

Om du är intresserad av att anmäla ditt barn till vårt NPF Röris-program för barn i åldern 6-10 år, är du välkommen att kontakta oss för mer information och anmälan. Vi ser fram emot att välkomna ditt barn till en rolig och berikande träningsupplevelse där de kan växa och trivas utan krav eller prestationstryck.

Anmälan till oss via mail till info@korpen-nykoping.se eller ring oss på tel: 0155-450 953

 

Adress

Korpen Nyköping Gumsbackevägen 2 61138 Nyköping

Kontakt

KORPEN NYKÖPING Tel: 0155-450 953 E-post: info@korpen-nykoping.se GUMSHALLEN Tel: 0155-450 950 E-post: info@gumshallen.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Läs mer om Medlemsavgift

Vår Motionshall i Nyköping

Kolla in klipp från vår YouTube