Headerbild

Squash Cup

2024-02-16 i Allmänt

Vi bjuder in till SQUASH Cup, en turnering som vänder sig till både nya och mer erfarna spelare. Turneringen inleds med kvalgrupper och avslutas i nivåanpassade gruppspel med handikapp*.

Squash Cup kommer att spelas i Gumshallen lördagen den 6 april 2024.
Mer info om arrangemanget hittas du nedan (under bilden).

Sammanfattning:

  • Plats för upp till 16 deltagare

  • Turnering med rak räkning till 15 poäng

  • Varje match består 1 game i kvalet och 2 game i gruppspelsmatcherna. Vid 1-1 i game spelas skiljegame först till 3 poäng, fortfarande med rak räkning

Anmälan
För att delta i SQUASH Cup 6 april 2024 krävs att du föranmäler dig. Du kan anmäla dig genom att maila Korpens kansli via info@korpen-nykoping.se eller via Gumshallens reception.
Vid anmälan behöver du uppge följande uppgifter.
Namn, mailadress, telefonnummer och postadress. Meddela också om du anser dig vara en röd eller blå spelare (Röda klass = vana spelare, Blå klass = nyare spelare). OBS Tävlingsledning kommer utgå ifrån din skattning för att placera ut dig i kvalgrupperna.


Anmälan är öppen så länge det finns platser kvar att boka men stängs sedan senast 25 mars 2024. Vi rekommenderar att du bokar din plats så snart som möjligt då det är risk att arrangemanget blir fullbokat.

Om/när arrangemanget blir fullbokad finns möjligheten att ställa sig på en reservlista. För att anmäla sig till reservlistan maila till: info@korpen-nykoping.se

Vi kommer skicka ut en bekräftelse på er anmälan, både för tävlingen men också på en eventuell reservplats, via mail till kontaktpersonen.

Deltagare
SQUASH Cup välkomnar deltagare till både tävlingsklass och motionsklass. Lagen har själva möjlighet att önska vilken klass dom vill delta i men arrangör förbehåller sig rätten att justera klass för att främja fair play och roliga matcher.

Turneringen är öppen för spelare födda -10 eller tidigare

Deltagaravgift
275 :-/person

Din anmälan är godkänd när din deltagaravgift är erlagd vilket ska ske senast sista anmälningsdatum. Anmälan är bindande när betalning är genomförd.

Byte av spelare vid sjukdom/skada
Byte av spelare får ske i båda klasserna. Förutsättningen för utbyte är dock att den aktuella spelaren är kvalificerad för den aktuella klassen.

Kontakta arrangören via info@korpen-nykoping.se gällande eventuellt byte av spelare.

Speltider
Slutgiltigt spelprogram presenteras under vecka 13 -24.
Preliminär starttid är 10:00 och sluttid meddelas så snart spelschemat är klart. Alla spelare garanteras 3 matcher.
Hallen kommer vara öppen från klockan 09:30 och alla deltagare behöver checka in senast 09:45 för att ta del av information och upplägg.

Spelplats
Allt spel kommer att ske i Gumshallen, Gumbackevägen 2, 611 38 Nyköping
För vägbeskrivning till Gumshallen,
klicka här.

I anläggningen finns tillgång till omklädningsrum, duschrum, toaletter och caféteria.
Anläggningen har utrustning för HLR. Material för omplåstring av lättare sårskador ska var och en ha med sig men finns även i receptionen vid behov. Om nödsituation uppstår larma 112.

Boll
Officiell tävlingsboll är Dunlop Competition, 1 gul prick

Matchboll tillhandahålls av arrangören och hämtas ut från huvudsekretariatet. Efter avslutad match lämnas använd boll tillbaka till sekretariatet. 

Regler
Under turneringen gäller WSF 2023 regelbok med undantag för handikapp, speltider och time out. Observera att spela själva dömer respektive match.

Fair Play - Uppträdande under match
Turneringen ska genomsyras av FAIR PLAY och god stämning. Vår målsättning är att alla som deltagit ska känna att man varit delaktig och framförallt haft roligt!

  • Deltagarna kommer själva att ansvara för att fair play gäller i samband med matcherna.

  • Varje spelare/par är ansvarig att enligt FAIR PLAY döma sin planhalva av banan. Är man på något sätt osäker eller tveksam till om bollen på ens egna planhalva är inne eller ute ska man döma till sin(a) motståndarens fördel.

  • Lagen kommer att hjälpas åt att döma kökslinjen.

Spelformat
Singelspel där alla möter alla startar dagen i kvalgrupper och därefter placeras i nivåanpassade grupper. Utifrån varje matchs individuella resultat sammanställs en tabell. I dom nivåanpassade grupperna nyttjas ett handikappsystem vilket avser att skapa så jämna matcher som möjligt.
Aktuellt handikapp i respektive match utgår ifrån bolldifferens i game 1 och tillämpas i game 2.

Personuppgifter
Vi använder dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR för att kunna administrera anmälan, hantera resultat och tillhandahålla resultatlistor. Dina personuppgifter så som namn, hemort, resultat, fotografier och TV-inspelningar i vilka du förekommer, kan komma att publiceras på internet och i tidningar.

Vid frågor om personuppgifter är du välkommen att kontakta Korpens kansli via info@korpen-nykoping.se

Logi
Är ert lag i behov av logi i anslutning till tävlingen rekommenderar vi Good Morning Hotel i Nyköping. Hotellet är beläget ca 50 meter ifrån hallen.

Tävlingsledning
Andreas Marklund, tel: 0705977954, mail oamarklund@gmail.com
Carina Nordström, tel: 0762481868, mail
carhag83@gmail.com
1:a ersättare: Emil Eklund, tel: 0155-450 954, mail
emil.eklund@gumshallen.se

Välkomna med er anmälan!

Adress

Korpen Nyköping Gumsbackevägen 2 61138 Nyköping

Kontakt

KORPEN NYKÖPING Tel: 0155-450 953 E-post: info@korpen-nykoping.se GUMSHALLEN Tel: 0155-450 950 E-post: info@gumshallen.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Läs mer om Medlemsavgift

Vår Motionshall i Nyköping

Kolla in klipp från vår YouTube