Headerbild

Sportlovsaktiviteter i Gumshallen

2024-02-06 i Allmänt

Hej alla sportiga barn och föräldrar!

Sportlovet närmar sig med stormsteg och vi på Korpen är redo att erbjuda er en fantastisk vecka fylld med spännande och roliga aktiviteter i Gumshallen!
Vi är glada att bl.a kunna erbjuda tre olika sportaktiviteter som passar både nybörjare och erfarna deltagare. Här är lite av det som är planerat:

  1. Badminton: För de som vill prova på, älskar att tävla och ha kul samtidigt! Badminton är en fartfylld och spännande sport som passar både för enskilt spel och för dubbelspel. Vi har utrustning för alla och våra instruktörer finns där för att hjälpa till och lära ut grunderna eller finslipa dina färdigheter.

  2. Parkour: För de äventyrliga själarna! Parkour är en sport där du använder din kropp för att ta dig över och runt olika hinder på ett så smidigt och effektivt sätt som möjligt. Vår erfarna tränare kommer att guida barnen genom olika tekniker och övningar för att utveckla både styrka och smidighet samtidigt som de har kul!

  3. Pickleball: För de som vill prova på något nytt! Pickleball är en rolig och lättillgänglig sport som kombinerar element från tennis, badminton och bordtennis. Det är perfekt för alla åldrar och färdighetsnivåer och vi kommer att ha specialanpassade banor och utrustning för att se till att barnen får bästa möjliga upplevelse.

Aktiviteterna kommer att hållas under sportlovsveckan i Gumshallen och enligt följande schema:

  • Måndag: Parkour (Kl 10-12)

  • Måndag: Pickleball (Kl 10-12)

  • Onsdag: Parkour (Kl 10-12)

  • Fredag: Badminton (Kl 10-12)

Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet inom någon av dessa sporter så är alla barn från 8 år välkomna att delta! Det kommer att finnas gott om tid för både träning och spel.

Anmälningsavgiften är 200:-/pass

Anmäl ditt barn redan idag genom att kontakta oss på telefon
0155-450 953 eller e-post till info@korpen-nykoping.se.

Platserna är begränsade så se till att säkra ditt barns plats i förväg!

Vi ser fram emot en fantastisk sportlovsvecka tillsammans med er på Gumshallen! Välkomna!

Adress

Korpen Nyköping Gumsbackevägen 2 61138 Nyköping

Kontakt

KORPEN NYKÖPING Tel: 0155-450 953 E-post: info@korpen-nykoping.se GUMSHALLEN Tel: 0155-450 950 E-post: info@gumshallen.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Läs mer om Medlemsavgift

Vår Motionshall i Nyköping

Kolla in klipp från vår YouTube