Headerbild

Våra aktiviteter startar igen under vecka 2

2024-01-05 i Allmänt

Hej där!

Hoppas du har haft en fantastisk jul och nyår!
Vi är nu superglada att återvända efter pausen och kicka igång vecka 2 med massor av roliga och energigivande aktiviteter.
Här är lite av det som vi vi har planerat för dig:

Herrgympa: Tisdagar kl 19 i Rosenkällaskolans gympasal. Ge kroppen den kick den behöver och häng med på våra gympapass. En perfekt start för att få igång både muskler och humör! Anmälan på plats!

Vattengympa: Onsdagar kl 14 och söndagar kl 17:30 i varmbassäng. Vattengympa är ett skonsamt och effektivt sätt att träna, samtidigt som det är riktigt kul. Alla nivåer är välkomna! Anmälan till kansliet!

Parkour: För barn från 8 år som vill utmana sin kropp på ett lekfullt sätt. Parkour är både spännande och utvecklande, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Anmälan till kansliet!

Pickleball: Ett av de hetaste sporterna just nu! Pickleball kombinerar element från tennis, badminton och pingis. Kom och prova på detta sociala och beroendeframkallande spel. Grupper för både barn från 9 år, vuxna och de som är 65+. Mer info och anmälan via kansliet.

Badminton: För de som älskar snabba rörelser och intensiva matcher är badminton det perfekta valet. Oavsett om du är en tävlingsinriktad spelare eller bara vill ha kul, kommer du att trivas på våra badmintonbanor. Finns grupper för både barn från 9 år och vuxna. Även dessa aktiviteter kan Du få mer info om via kansliet.

Innebandy: Seriespel startar upp igen söndag den 14 januari!

Så dra på dig träningskläderna och var med oss när vi återförenas och sätter igång det nya året på bästa sätt! Vi ser fram emot att träffa dig och dela många aktiva stunder tillsammans. Om Du inte redan anmält dig till aktiviteter denna termin så hör av dig till oss via mail till info@korpen-nykoping.se!

Varmt välkommen tillbaka!

Adress

Korpen Nyköping Gumsbackevägen 2 61138 Nyköping

Kontakt

KORPEN NYKÖPING Tel: 0155-450 953 E-post: info@korpen-nykoping.se GUMSHALLEN Tel: 0155-450 950 E-post: info@gumshallen.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Läs mer om Medlemsavgift

Vår Motionshall i Nyköping

Kolla in klipp från vår YouTube