Headerbild

Turneringscomeback för squash i Gumshallen!

2023-12-15 i Allmänt

I söndags, den 10:e december, återvände återvände fenomenet squashturnering till Gumshallen efter flera års frånvaro, och det blev en minnesvärd dag fylld av intensiva matcher och glada spelare!

-Det var en riktigt lyckad dag! Bra spel och grym stämning, säger Emil Eklund som arrangerade tävlingen.

Totalt genomfördes 25 spännande matcher, där en av lirarna var Carolina Blomberg, som dagen till ära även blev turneringens enda kvinnliga deltagaren på grund av övrigas sjukfrånvaro.

Carolina, som spelat squash i cirka 10 år med några avbrott, uttryckte sin glädje över dagens händelser:

”-Dagens spel gick bra, huvudsaken är att man har kul, eller hur?
Fick till några riktigt roliga bollar! Kul med både gemenskapen och spelglädjen! Det var dessutom roligt att se alla andra och spela mot personer man inte spelar mot i vanliga fall.”

Även brödraparet Johan Damstedt och Christoffer Karlsson deltog i turneringen och gav sina synpunkter. Johan kommenterade att hela turneringen var kul och välorganiserad.

”-Väldigt kul och lärorikt att få prova på att spela mot andra. Det fanns några tuffa matcher att spela, och tuffaste var klart Andreas, som är en väldigt duktig squashspelare. Men det var lärorikt att möta honom!”

Han fortsatte skämtsamt och nämnde sitt möte med brodern: ”Tyvärr fick brorsan stå i rampljuset idag och tog hem matchen när vi möttes. Men till nästa gång är det annorlunda ;)”

Gumshallen blev alltså återigen en samlingsplats för squashentusiaster, och det framgår tydligt att turneringens efterlängtade comeback blev en framgång för alla deltagare.

Slutsegrare för turneringen blev Andreas Marklund, som gick obesegrad genom samtliga matcher.

Nu ser vi framåt och hoppas kunna erbjuda både flera liknande turneringar, eller varför inte ett seriespel för alla våra lokala spelare?!

-Det vore fantastiskt roligt, avslutar Emil Eklund.
Resultaten från turneringen kan du ta del av här

Adress

Korpen Nyköping Gumsbackevägen 2 61138 Nyköping

Kontakt

KORPEN NYKÖPING Tel: 0155-450 953 E-post: info@korpen-nykoping.se GUMSHALLEN Tel: 0155-450 950 E-post: info@gumshallen.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Läs mer om Medlemsavgift

Vår Motionshall i Nyköping

Kolla in klipp från vår YouTube