Headerbild

Terminavslutningar i pickleball och parkour: En vecka av framsteg och gemenskap!

2023-12-15 i Allmänt

Under den gångna veckan har terminsavslutningarna präglat atmosfären i flera av våra verksamheter, där entusiastiska deltagare från fyra olika kategorier – barn, ungdom, vuxen och senior – har avrundat terminen i både pickleball och parkour. Dessa verksamheter, som sammanlagt involverar cirka 150 personer, har visat på imponerande framsteg och en stark gemenskap i sina respektive grupper.

I pickleballverksamheten har barn, ungdomar, vuxna och seniorer deltagit, och glädjande nog har nästan en tredjedel av deltagarna varit under 15 år. Under terminen har det varit möjligt att följa barnens utveckling, och det är tydligt att engagemanget och träningen har gett resultat. Terminen avslutades med en festlig sammankomst där föräldrar också fick visa upp sina färdigheter och bidra till en härlig avslutningsstämning när det gäller barn och ungdomsgruppen.
Dom vuxna genomförde terminens sista pass igår och seniorerna körde träning med tillhörande julsmörgås i onsdags. Här finns ett kort klipp ifrån barngruppen i pickleball och ungdomsgruppen i pickleball


Samtidigt har parkourgrupperna också avslutat terminen med bravur. Fyra olika grupper har tränat under hela terminen och genomgått imponerande framsteg. Parkour, med sitt fokus på rörelse, kreativitet och mod, har skapat en energifylld atmosfär där deltagarna har utvecklats både fysiskt och mentalt.
Här hittar ni några klipp ifrån deras avslutningar: Torsdagsgruppen 17-18 och Torsdagsgruppen 18-19

Nu inleds en kort paus för att ladda batterierna och njuta av julledigheten. Men redan vecka 2 efter årsskiftet kickar dessa spännande verksamheter igång igen, redo att erbjuda både nybörjare och erfarna utövare en möjlighet att fortsätta sin utveckling och njuta av gemenskapen.

En särskild eloge och julhälsning går ut till våra fantastiska ledare som har bidragit så mycket till framgången för både pickleball och parkourverksamheterna. Arne och Katarina, som håller i vuxen- och seniorgruppen, Petra och Riitta som ansvarar för ungdomsgruppen, samt Emil, Vide, Adam, Ida och Tima, som leder barn- och parkourgrupperna – ert engagemang och dedikation är ovärderligt.
Ni har skapat en trygg och inspirerande miljö där varje individ har möjlighet att växa och trivas.

Tack för en fantastisk termin, och vi ser fram emot ännu mer spännande träning och gemenskap i det kommande året!
En riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR önskar vi er alla!

Adress

Korpen Nyköping Gumsbackevägen 2 61138 Nyköping

Kontakt

KORPEN NYKÖPING Tel: 0155-450 953 E-post: info@korpen-nykoping.se GUMSHALLEN Tel: 0155-450 950 E-post: info@gumshallen.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Läs mer om Medlemsavgift

Vår Motionshall i Nyköping

Kolla in klipp från vår YouTube