Headerbild

Första Stadskampen Pickleball 65+?

2023-11-22 i Allmänt

Onsdagen den 22 november 2023 spelades troligen, kanske, den första Stadskampen i Pickleball 65+ ? Ett 20-tal personer från Korpen Motala och Korpen Nyköping var anmälda till spel. Tanken med mötet är att bredda utbytet i Pickleball mellan städer och orter i Sverige och därigenom få Pickleballen att växa i Korpen. I det här fallet var utbytet för de något äldre som spelar Pickleball, men i förlängningen gäller det naturligtvis alla grupper och åldrar. Pickleball är en sådan sport som passar alla åldrar, vilket också spelet även under den här dagen visade.
Fördelningen killar och tjejer var också i det närmaste jämnt fördelat.
I dagens spel, där spelarna från respektive ort lottades att spela tillsammans och samla poäng för respektive ort.
Det bjöds på många roliga och spännande bollar innan man avslutade Stadsmatchen och det blev spel med fri lottning bland alla spelare för maximalt utbyte.. Sååå roligt att lära av varandra.
Naturligtvis ingick också det sociala mötet, med både fika och en avslutande lunch, innan alla trötta och nöjda påbörjade hemfärden.
Ett stort Tack till alla deltagare... och Korpen Motala o Nyköping för jobbet med att få ihop allt till det här trevliga mötet.

Vi hoppas naturligtvis att andra orter, städer m.fl hör av sig om de är intresserade av utbyten i verksamheter som t.ex Pickleball 65+.
Även du som vill börja och vara med och spela Pickleball får gärna höra av sig till Korpen.

På bilden är "nästan" alla spelare o ledare för dagen med.

PSsst Vem vann stadskampen? Korpen Nyköping kom näst sist och Korpen Motala blev god tvåa... En härlig dag med många vinnare...

Adress

Korpen Nyköping Gumsbackevägen 2 61138 Nyköping

Kontakt

KORPEN NYKÖPING Tel: 0155-450 953 E-post: info@korpen-nykoping.se GUMSHALLEN Tel: 0155-450 950 E-post: info@gumshallen.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Läs mer om Medlemsavgift

Vår Motionshall i Nyköping

Kolla in klipp från vår YouTube