Headerbild

NPL CUP 6 maj

2023-04-22 i Allmänt

Vi bjuder in till NPL Cup, en turnering för 4-manna lag i pickleball.

Turneringen kommer att spelas i Gumshallen lördagen den 6 maj 2023.
Detta är en rolig uppföljning utifrån terminens Ligaspel och både nya och gamla spelare hälsas välkomna till en rolig dag med flera härliga pickleballmatcher!
Mer info om arrangemanget hittas du nedan (under bilden).

Format

  • Plats för 32 deltagare, dvs 8 lag där varje lag består av 2 damspelare och 2 herrspelare.

  • NPL-format med rak räkning till 15 (avgörande poäng i egen serve)

  • Varje match består av 1 damdubbel, 1 herrdubbel, 2 mixed och 1 lagsingel

  • Seriespel inom klassen där alla mötet alla.

Anmälan
För att delta i NPL Cup 6 maj 2023 krävs att ni anmäler ert lag. Ni kan anmäla laget genom att maila Korpens kansli via info@korpen-nykoping.se eller via Gumshallens reception.
Vid anmälan behöver ni uppge följande uppgifter.
Lagnamn, kontaktperson, kontaktpersons mailadress, telefonnummer och postadress samt övriga 3 deltagares namn. Meddela också om ni önskar spela i tävlingsklass eller motionsklass.

Anmälan är öppen så länge det finns platser kvar att boka men stängs sedan senast 27 april 2023. Vi rekommenderar att ni bokar in ert lags plats så snart som möjligt då det är risk att arrangemanget blir fullbokat.

Om/när arrangemanget blir fullbokad finns möjligheten att ställa sig på en reservlista. För att anmäla sig till reservlistan maila till: info@korpen-nykoping.se

Vi kommer skicka ut en bekräftelse på er anmälan, både för tävlingen men också på en eventuell reservplats, via mail till kontaktpersonen.

Deltagare
NPL Cup välkomnar deltagare till både tävlingsklass och motionsklass. Lagen har själva möjlighet att önska vilken klass dom vill delta i men arrangör förbehåller sig rätten att justera klass för att främja fair play och roliga matcher.

Varje lag ska bestå av 2 st. damspelare och 2 st. herrspelare.
Turneringen är öppen för spelare födda -09 eller tidigare

Deltagaravgift
Tävling: 275.-/person
Motion: 275:-/person

Er anmälan är godkänd när samtliga spelares deltagaravgift är erlagd vilket ska ske senast sista anmälningsdatum. Anmälan är bindande när betalning är genomförd.

Byte av spelare vid sjukdom/skada
Byte av spelare får ske i båda klasserna. Förutsättningen för utbyte är dock att den aktuella spelaren är kvalificerad för den aktuella klassen.

Kontakta arrangören via info@korpen-nykoping.se gällande eventuellt byte av spelare.

Speltider
Slutgiltigt spelprogram presenteras under vecka 16 -23.
Preliminär starttid är 10:00 och sluttid 15:00. Alla lag garanteras 3 matcher.
Hallen kommer vara öppen från klockan 09:00 och alla deltagare behöver checka in senast 09:30 för att ta del av information och upplägg.

Spelplats
Allt spel kommer att ske i Gumshallen, Gumbackevägen 2, 611 38 Nyköping
För vägbeskrivning till Gumshallen,
klicka här.

I anläggningen finns tillgång till omklädningsrum, duschrum, toaletter och caféteria.
Anläggningen har utrustning för HLR. Material för omplåstring av lättare sårskador ska var och en ha med sig men finns även i receptionen vid behov. Om nödsituation uppstår larma 112.

Boll
Officiell tävlingsboll är Penn 26 Indoor, färg: röd.

Matchboll tillhandahålls av arrangören och hämtas ut från huvudsekretariatet. Efter avslutad match lämnas använd boll tillbaka till sekretariatet. 

Regler
Under turneringen gäller IFP 2022 regelbok med undantag för poängräkning, speltider och time out.

Fair Play - Uppträdande under match
Turneringen ska genomsyras av FAIR PLAY och god stämning. Vår målsättning är att alla som deltagit ska känna att man varit delaktig och framförallt haft roligt!

  • Deltagarna kommer själva att ansvara för att fair play gäller i samband med matcherna.

  • Varje spelare/par är ansvarig att enligt FAIR PLAY döma sin planhalva av banan. Är man på något sätt osäker eller tveksam till om bollen på ens egna planhalva är inne eller ute ska man döma till sin(a) motståndarens fördel.

  • Lagen kommer att hjälpas åt att döma kökslinjen.

.Let - omspel av poäng

Let betyder att spelet bryts och startar om igen med de poäng som spelarna/lagen hade innan spelet bröts. Det finns ett fåtal tillfällen då let används.

  • Så fort en boll kommer in från en närliggande bana ska spelet avbrytas och det spelas LET dvs spelet startar om med de poäng lagen hade innan bollen från en annan bana kom in.

  • Om bollen går över nät och träffar den horisontella bommen eller alla delar av foten till mittstolpen och/eller fastnar på mellan dessa och nätet på nätet. Så spelas LET.

Spelformat
Seriespel där alla möter alla inom gruppen. Utifrån varje matchs individuella resultat sammanställs en tabell.

Personuppgifter
Vi använder dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen GDPR för att kunna administrera anmälan, hantera resultat och tillhandahålla resultatlistor. Dina personuppgifter så som namn, hemort, resultat, fotografier och tv-inspelningar i vilka du förekommer, kan komma att publiceras på internet och i tidningar.

Vid frågor om personuppgifter är du välkommen att kontakta Korpens kansli via info@korpen-nykoping.se

Logi
Är ert lag i behov av logi i anslutning till tävlingen rekommenderar vi Good Morning Hotel i Nyköping. Hotellet är beläget ca 50 meter ifrån hallen.

Välkomna med er anmälan!

 

Adress

Korpen Nyköping Gumsbackevägen 2 61138 Nyköping

Kontakt

KORPEN NYKÖPING Tel: 0155-450 953 E-post: info@korpen-nykoping.se GUMSHALLEN Tel: 0155-450 950 E-post: info@gumshallen.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Läs mer om Medlemsavgift

Vår Motionshall i Nyköping

Kolla in klipp från vår YouTube